TRANSLATION AGENCY SRL

Translation Agency SRL este o societate specializată în traduceri, cu mari avantaje competitive.

Avem o nouă abordare a serviciilor de traducere, cu metode de lucru inovatoare care pun în evidenţă calitatea serviciilor noastre, precum şi capacitatea noastră de a realiza proiecte de anvergură şi de a ne asuma angajamente.

 

O nouă abordare: ne bazăm pe serviciile a specialişti din diferite domenii de activitate precum: construcţii, juridic, economic etc. care cunosc foarte bine limbile străine, și în același timp și pe serviciile a profesionişti filologi şi traducători autorizaţi pentru a obţine o calitate superioară a lucrărilor noastre şi totodată o mai mare eficienţă.

Avem, de asemenea, o vastă experienţă de lucru folosindu-ne de resursele cele mai moderne, baze de date, dicţionare, glosare şi cele mai recente tehnologii care ne permit abordarea oricărui tip de traducere.

 

Obiectivul nostru este să fim lideri de piaţă în materie de eficienţă,pentru că ştim cât de importantă este munca noastră pentru clienţii noştri.

 

Suntem o echipă extrem de specializată şi avem o mare capacitate de lucru.

 

Creăm valoare: serviciul nostru nu înseamnă doar traducere, ci și adăugarea de valoare muncii noastre: contăm pe o vastă experienţă, cele mai recente tendinţe şi tehnologii, securitate, respectarea angajamentelor şi economisirea timpului.

 

În secolul XXI: suntem conştienţi de faptul că schimbările de astăzi sunt foarte rapide. Acesta este motivul pentru care suntem mereu la curent cu cele mai noi tendinţe pentru că ştim că acest lucru este important atât pentru noi cât şi pentru clienţii noştri. Ne focalizăm pe viitor; investim în tehnologie şi formare continuă pentru a ne ajuta să oferim servicii mai bune, mai rapide şi de o calitate superioară iar acest lucru ne face mai competitivi.

 

 

Toate aceste avantaje ne permit, de asemenea, să oferim servicii specializate pentru traducători începători precum şi suport specific pentru traducători freelance sau pentru  alte agenţii de traduceri.