Suntem o echipă multiculturală cu o bună pregătire. Aplicăm noi metode de lucru în echipă şi astfel obţinem o mai bună eficienţă şi calitate a serviciilor noastre.

JUAN MORALES

Vorbeşte limba spaniolă (ca limbă maternă) şi română, are o vastă experienţă în domeniul economic şi comercial, cunoaşte legislaţia românească şi terminologia juridică.

 

RALUCA LUCACI

Este traducătoare autorizată de Ministerul de Justiţie român pentru limbile română (ca limbă maternă), engleză şi spaniolă. Are o experienţă de peste 7 ani în traduceri juridice, economice, tehnice (mai ales construcţii) printre altele. În plus are experienţă de peste 5 ani lucrând în proiecte de lucrări publice şi cu firme străine.

DELIA LUCACI

Are profesia de inginer civil şi stăpâneţte limbile română (ca limbă maternă), spaniolă şi engleză. Are experienţă în domeniu traducerilor tehnice mai ales privind domeniul materialelor de construcţii, manuale de funcţionare a utilajelor şi orice documente legate de documeniul construcţiilor. În plus are experienţă şi în traduceri juridice şi economice. 

 

ANDREAS BODEN

Cunoaşte 6 limbi: germana (ca limbă maternă), spaniola, engleza, italiana, franceza şi româna. Este arhitect absolvent în Spania şi acumularea de experienşe de lucru în diferite ţări i-a permis înzestrarea cu vaste cunoştinţe în domeniul său profesional.

www.x-pace.eu

 

CRISTIAN FLAMENZEANU

Polivalent şi cu experienţă în diverse domenii de activitate, a absolvit Dreptul şi o perioadă a exercitat profesia de avocat, este cunoscător a limbilor română (ca limbă maternă), spaniolă şi engleză. Este traducător autorizat de Ministerul de Justiţie român pentru limbile spaniolă şi română. Are o bună experienţă şi capacitate de traducere a textelor juridice.

 

În plus ne bazăm pe alţi profesionişti, traducători autorizaţi care traduc în diverse domenii de activitate i alte limbi.